— MuroTRON

TODA UNA ALEGRÍA [live binaural 360º]

Adriano Galante – 18 de septiembre en la Sala Taro 

Coneixem a l’Adriano Galante per ser la veu cantant i el cos de ball de la banda Seward des de fa més d’una dècada. També per les seves incomptables aventures sonores, poètiques i performatives, així com per la seva implicació amb l’escena cultural de la ciutat, sempre des d’una perspectiva transformadora, combativa i experimental.

Després d’haver publicat el llibre ‘Mediante’ de la mà d’Arrebato (casa de Kae Tempest o Saul Williams), d’haver estrenat la conferència performativa ‘Entrar a vivir’ en el Lliure de la mà del Marc Vilanova o l’obra ‘Demoledora’ amb David Climent (corderos.sc) i Sara Serrano en L’Auditori; Galante arriba al 4×4 per a compartir noves inquietuds escèniques, utilitzant com a excusa el seu últim disc, TODA UNA ALEGRIA.

En directe, Galante compartirà la versió més arriscada i juganera de la seva música fent servir un format ben exclusiu: un sistema binaural 360º ideat pel músic Cote Fournier, en el que veus i música són capturades per un micròfon ultrasensible amb el públic escoltant amb auriculars amb tot luxe de detalls. Una experiència captivadora que potencia l’escolta i fa que cada concert sigui realment únic.

Imatge: Sílvia Poch

Más información y entradas: https://dice.fm/event/mxberl-4×4-adriano-galante-toda-una-alegra-live-binaural-360-18th-sep-sala-taro-barcelona-tickets.