— MuroTRON

Seitons Masdeu Hola i Adeu

Neus Masdeu | Del 26 al 28 de septiembre en la Fundación Brossa

Neus Masdeu ha pogut fer realitat el seu somni: crear una empresa de seitons en vinagre. En aquest esdeveniment celebrarem la seva presentació oficial. Entre gresca, xerinola, històries familiars i de l’ofici del mar, podreu conèixer el producte i la identitat de Seitons Masdeu Hola i Adeu.
Un vermut ple de sorpreses durant el qual es podran degustar diversos plats amb el seitó de protagonista. Veniu amb gana!

Seitons Masdeu Hola i Adeu és la presentació oficial d’una empresa de seitons en vinagre fundada per l’artista, filla de l’últim subhastador de peix (a viva veu) d’Arenys de Mar, el seu poble natal.
Durant l’esdeveniment podreu conèixer alguns secrets de l’ofici del peix, la història, l’imaginari i la identitat de l’empresa; participar en una subhasta de productes oficials de la mà de Josep Masdeu (pare de la Neus), i degustar quatre plats amb el seitó com a protagonista. Tot això i algunes sorpreses més en un format peculiar: seureu i compartireu taula com en un banquet, i coneixereu altres persones interessades en el món del peix i del seitó, mentre preneu un vermutet.

Mas información y entradas: https://fundaciojoanbrossa.cat/arxiu-arts-en-viu/seitons-masdeu-hola-i-adeu/.