El proper divendres 29 de juny a les 20h, l’artista resident Marina Colomina compartirà el projecte en procés Camping Glow a la Càpsula de Creació en Cru #14. Després parlarem al voltant del seu treball mentre prenem un got de vi a la terrassa.
Camping Glow és una investigació en la qual allò visual impregna la deriva performativa i obre espais de significació que es desborden. Gira al voltant de com el cos es converteix en cosa i com les coses es converteixen en cossos. De les agències que es possibiliten des d’aquest posicionament i de la trangressió de la materialitat, la mirada i el context.
Camping Glow és una instal·lació de proposicions que volen obrir un camp de sensibilitat que defuig la categorització. Observar què emergeix des de la superficie, posant la mirada en el límit del discurs.
Marina Colomina neix a Alacant en 1985. Resideix i treballa a Barcelona. Després de llicenciar-se en Belles Arts es trasllada a Amsterdam per a estudiar coreografia en School for New Dance Development (SNDO). Rep la beca Danceweb en 2014. Treballa sobre tot dins del camp de la dansa. Ha presentat el seu treball als Estats Units, Polònia, Alemanya, Holanda, Portugal i Espanya. Ha col·laborat en projectes amb Deborah Hay, Benoit Lachambre, Ann Liv Young, Marta Ziolek, Quim Bigas, Min Oh, Bea Fernández, entre d’altres. En 2015 forma amb Carles Casallachs la companyia Abast Elàstic, plataforma que vol expandir els límits de la dansa cap a altres territoris. En 2016 entra a formar part del col·lectiu ARTAS de La Poderosa, espai per a la dansa i els seus contaminants. Des del 2017 forma part de la companyia Los Detectives, juntament amb Laia Cabrera, Maria García Vera i Mariona Naudin.
Càpsules de Creació en Cru son moments de trobada amb els creadors residents al centre, pensats per compartir de manera confortable i distesa la seva pràctica artística, l’estat actual dels seus projectes, les matèries i qüestions que apareixen i nodreixen el seu treball. Mostres informals, presentacions amb diferents nivells d’exposició, sessions obertes d’estudi, projeccions, converses i altres dispositius per descobrir l’interior dels processos de creació.