tragantPROCESSOS 2013

Imagen 029

tragantDansa [educació i creació en moviment] és un espai nascut  l any 2002 de la mà de l Olga Tragant.
El projecte tragantDansa impulsa l educació i la creació dins l àmbit de la dansa i altres disciplines al voltant del cos i el moviment.
A tragantDansa s assaja, s investiga, s experimenta, es debat, es reflexiona, s exhibeix i es viu la dansa com a valor cultural fonamental per a la nostra societat. Som, per tant, un agent actiu de dinamització artística i cultural de Barcelona i també fora del territori català.

Un dels projectes que estem portant a terme des de fa anys és les residències de creació [tragantPROCESSOS].

[tragantPROCESSOS] és un projecte de residències per artistes vinculats a la creació escènica contemporània que afavoreix la recerca i creació dels treballs en procés de diferents artistes. Amb [tragantPROCESSOS] volem apropar-nos a l obra, concepte i procés de treball de diferents creadors de la dansa – cos – moviment.

Oferim un espai de residència a un coreògraf/s (amb una proposta de projecte de recerca i creació) per a realitzar una estada de treball + una mostra oberta al públic seguida de xerrada (gratuïta)  + un taller relacionat amb el treball (de pagament amb descomptes)

[tragantPROCESSOS 2013] afegeix com a novetat l intercanvi de residències amb altres centres de fora de Catalunya, aquest any amb Muelle3 (Bilbao) i Burdag studio (Polònia), promovent així el treball en xarxa i intercanvi amb artistes i centres d altres territoris.

///

Les properes residències de l’any són:

tragantPROCESSOS  (EN CURS)
residència Octubre i Novembre
Miriam Ava Wolodarski (Suècia-EEUU)
CAU / FALL
taller labPROCESSOS / dissabte 23 novembre, 10 – 17:30h
mostra del treball / dissabte 30 novembre, 21h

tragantPROCESSOS INTERCANVIS
residència Desembre
tragantDansa (Barcelona) acull a Burdag Studio (Polònia)
Marysia Stoklosa (Polònia)
Mostra del treball / dissabte 14 desembre, 21h (a confirmar)

///
Durant el mes desembre donarem a conèixer la convocatòria 2014 

Acerca de tragantdansa

tragantDansa [educació i creació en moviment] neix l’any 2002 de la mà de la coreògrafa, pedagoga i ballarina Olga Tragant. A tragantDansa impulsem l’educació i la creació dins l’àmbit de la dansa i altres disciplines al voltant del cos y el moviment. Portem a terme diferents projectes que s’organitzen a l’entorn d'un Programa Educatiu de Cursos, l’Activitat Artística de d’Olga Tragant, i altres Activitats de Recerca. Creació i Difusió. Ens dirigim a persones interesades en la dansa i el moviment com a forma de desenvolupament personal i/o professional.
Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.