Resolució Convocatòria tragantProcessos 2013

tragantPROCESSOS2013 és un projecte de residències per artistes vinculats a la creació escènica contemporània que afavoreix la recerca i creació dels treballs en procés apropant-nos així a l’obra, concepte i procés de treball de diferents creadors de la dansa – cos – moviment. S’ofereix un espai de residència a un coreògraf/s (amb una proposta de projecte de recerca i creació) per a realitzar una estada + una mostra oberta al públic seguida de xerrada + un taller relacionat amb el treball.

Els projectes i artistes seleccionats han estat:

tragantPROCESSOS # 2 : Èlia Genís i Montse Roig– AVUEM VEUS, DEMÀ SERÉ INVISIBLE

tragantPROCESSOS # 3 : Roser TutusausSOLO EXPRESS

tragantPROCESSOS # 5 : Miriam Ava WolodarskiCAU / FALL

I per a la Residència d’Intercanvi a Bilbao, Muelle3 ha seleccionat a Ursa Sekirnik amb el projecte: I UNA MICA DE / AND A LITTLE BIT OF

+ informació: www.tragantdansa.com

Acerca de tragantdansa

tragantDansa [educació i creació en moviment] neix l’any 2002 de la mà de la coreògrafa, pedagoga i ballarina Olga Tragant. A tragantDansa impulsem l’educació i la creació dins l’àmbit de la dansa i altres disciplines al voltant del cos y el moviment. Portem a terme diferents projectes que s’organitzen a l’entorn d'un Programa Educatiu de Cursos, l’Activitat Artística de d’Olga Tragant, i altres Activitats de Recerca. Creació i Difusió. Ens dirigim a persones interesades en la dansa i el moviment com a forma de desenvolupament personal i/o professional.
Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.