eFÍMERa [8] propostes al voltant de la improvisació | dansa i més

dissabte 30, de 10 a 15h
TALLER D’IMPROVISACIÓ: blancs (o sobre els estrats de la improvisació)
amb Constanza Brncic
Preu: 40€  (cal inscripció prèvia)

Per aquest taller, durant aquest temps i en aquest espai a tragantDansa, llençarem a l’aire preguntes sobre l’acció d’improvisar. I mirarem de contestar-les de manera provisional, experimentant amb petits dispositius d’improvisació. Portaré el que a mi em fascina de la improvisació. I el que descobreixo en ella. Com a escolta de l’atzar, com a esdeveniment sense patró, com a estat d’obertura, com a lloc sense jerarquies. Com a joc fluid i sense regles, que no es deixa atrapar, fixar ni capturar.

dissabte 30, 21h
PERFORMANCE d’IMPROVISACIÓ: amb Constanza Brncic (dansa), i Nuno Rebelo (música) (seguida de xerrada amb els artistes) (entrada gratuïta)

El músic portuguès Nuno Rebelo, amb una extensa trajectòria en el camp de la improvisació i la ballarina i coreògrafa Constanza Brncic, improvisen junts per primera vegada a Barcelona. Compartiran, amb el públic, l’experiència de trobar-se en un espai i un temps, des del so i el cos.

Constanza Brncic
L’any 2001 funda i co-dirigeix l’Associació Cultural La Sospechosa, entitat amb la qual produeix diversos projectes que es relacionen amb el cos des d’àmbits de l’art i l’aprenentatge diversos. Com improvisadora ha realitzat una llarga trajectòria col·laborant regularment amb el col·lectiu IBA de Barcelona i amb músics i ballarins com Pep Ramis, Hisako Horikawa, Maria Muñoz, Andrés Corchero, Rosa Muñoz, Joan Saura, Liba Villavecchia, Agustí Fernàndez, Matt Davis, Anna Subirana, Imma Udina, Wade Matthews, Pablo Schvarzman, Andrea Neuman, Ferran Fages, Ruth Barberan, Alfredo Costa Monteiro, entre d’altres. Com a intèrpret ha ballat des de 1996 amb la companyia Raravis/Andrés Corchero i Rosa Muñoz, i amb la companyia catalana Malpelo.   +informació: www.lasospechosa.org 

Nuno Rebelo
Després d’una formació en arquitectura, es decideix a dedicar-se a la seva veritable passió: la música. Des de 1983 a 1989 dirigeix el grup de rock Mler if Dada que es produeix a Portugal, Espanya, França, Itàlia i Algèria. A partir de 1988 composa per dansa (amb coreògrafs com Rui Horta, Vera Mantero, Paulo Riveiro, Mark Tompkins, Lisa Nelson, Steve Paxton entre d’altres), per cinema i teatre. Crea instal·lacions i improvisa en concerts amb músics (entre ells Joan Saura i Agustí Fernández) i ballarins. Composa la música oficial per Lisboa 1994 i Porto 2000, Capitals Culturals i l’himne oficial de l’Expo Lisboa 1998.
+informació: www.nunorebelo.com
c/ reig i bonet 23 bx (metro: L4 Joanic)tel. 93 5398949 / 666 285 715e-mail: info@tragantdansa.com /www.tragantdansa.com

Acerca de tragantdansa

tragantDansa [educació i creació en moviment] neix l’any 2002 de la mà de la coreògrafa, pedagoga i ballarina Olga Tragant. A tragantDansa impulsem l’educació i la creació dins l’àmbit de la dansa i altres disciplines al voltant del cos y el moviment. Portem a terme diferents projectes que s’organitzen a l’entorn d'un Programa Educatiu de Cursos, l’Activitat Artística de d’Olga Tragant, i altres Activitats de Recerca. Creació i Difusió. Ens dirigim a persones interesades en la dansa i el moviment com a forma de desenvolupament personal i/o professional.
Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.