CURS INTENSIU amb MARINA COLOMINA, 10 i 11 maig

TRASFORMANT I OBSERVANT EL PRESENT
amb Marina Colomina *
10 i 11 de maig,  de 10 a 14h
preu: 60€ (dtes: 10% alumnes amb matrícula tragantDansa i membres APdC)
* Artista resident a tragantDansa (abril-maig), dins el projecte tragantPROCESSOS 2014, amb mostra oberta al públic el 7 de juny, 21h

Copia de _D3S6507Aquest taller posa l’émfasi en la investigació perceptual a través de la dansa com a flux constant de moviment i apunta a esmolar l’atenció. Explora l’escoltar, el veure, el sentir, el relacionar-se amb precisió i claredat d’execució. 
 
En la primera part prepararem el cos pel moviment treballant la movilitat articular d’una manera fragmentada i farem exercicis d estabilitat i enfortiment dels músculs interns que ens donaran centre per a poder moure’ns amb més control.
En la segona part posarem l’enfocament en la modulació de l’atenció a través de diferents paràmetres: el camp visual, la sincronicitat, la fidelitat del què fem, la velocitat, etc. També farem pràctiques de fer viatjar la nostra atenció per l’interior del nostre cos jugant amb diferents nivells de visibilitats del micro-moviment.
 
Aquest és un treball que aguditza la capacitat de percepció i multiplica els possibles punts d’enfocament. Farem un treball individual, en parelles i i amb l’observació dels companys/es.

Marina Colomina (Alacant / Barcelona)
Coreògrafa i artista visual, treballa en el context de la dansa, Coreògrafa i artista visual, treballa en el context de la dansa, performance i arts visuals. Es gradua a la Universitat de Barcelona en Belles Arts, i a la School of New Dance Development, Amsterdam, en Dansa. Ha treballat com a performer i ha participat en workshops i projectes amb: La Ribot, Kristie Simson, Robert Stein, DD Dorviller, Jeremy Nelson, Susan Rethorst, Germaine Acogny, David Zambrano, Igor Dobricic i Ame Henderson, entre d’altres.  http://marinacolomina.wordpress.com

Acerca de tragantdansa

tragantDansa [educació i creació en moviment] neix l’any 2002 de la mà de la coreògrafa, pedagoga i ballarina Olga Tragant. A tragantDansa impulsem l’educació i la creació dins l’àmbit de la dansa i altres disciplines al voltant del cos y el moviment. Portem a terme diferents projectes que s’organitzen a l’entorn d'un Programa Educatiu de Cursos, l’Activitat Artística de d’Olga Tragant, i altres Activitats de Recerca. Creació i Difusió. Ens dirigim a persones interesades en la dansa i el moviment com a forma de desenvolupament personal i/o professional.
Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.