Formació [inside MOVEMENT] nova edició 2014

Programa de FORMACIÓ en dansa  contemporània
integrant consciència, tècnica, creació i reflexió
 
Propera Edició: Gener – Juny 2014

 dsc_8284
foto: Korina Kaisershot

[ inside MOVEMENT ]
 és un programa de Formació en Dansa Contemporània dirigit i impartit per Olga Tragant, que integra diverses àrees i continguts: tècnica del moviment, anatomia vivencial / consciència sensorial, treball de creació i teoria i reflexió.

[ inside MOVEMENT ]
 s’adreça a qualsevol persona – amb experiència prèvia en la dansa contemporània i treball corportal – interessada en aprofundir en coneixements de dansa i moviment. Aquest programa ofereix uns continguts essencials que poden ser aplicats a diversos àmbits professionals i / o ajudar en el desenvolupament personal.Si estàs interessat/da en formar part d’aquest grup de Formació cal que ens enviïs el teu Currículum i Carta de Motivació, abans del 22 de novembre, a info@tragantdansa.com (assumpte: inside MOVEMENT)

Xerrada informativa: divendres 8 de novembre, de 18:45 a 19:45h (es prega puntualitat i confirmació assistència per telèfon o email)

+ info PROGRAMA en català / castellano / english

Acerca de tragantdansa

tragantDansa [educació i creació en moviment] neix l’any 2002 de la mà de la coreògrafa, pedagoga i ballarina Olga Tragant. A tragantDansa impulsem l’educació i la creació dins l’àmbit de la dansa i altres disciplines al voltant del cos y el moviment. Portem a terme diferents projectes que s’organitzen a l’entorn d'un Programa Educatiu de Cursos, l’Activitat Artística de d’Olga Tragant, i altres Activitats de Recerca. Creació i Difusió. Ens dirigim a persones interesades en la dansa i el moviment com a forma de desenvolupament personal i/o professional.
Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.