Càpsula [Formació i creació] amb Lali Ayguadé

Curs de Dansa contemporània: tècnica i repertori (nivell avançat)
amb Lali Ayguadé
del 7 a l’11 de juny
de 12 a 15h
preu: 120€

El treball està basat en la manera com utilitzem el terra quan ballem, donant una gran importància a la nostra base, els peus, com a suport de tot el nostre moviment. La potència està en els peus i les cames per així deixar que la resta del cos estigui lliure per poder-se expressar. El moviment que es treballa a la classe és ràpid sense oblidar el detall. També donem molta importància a la continuïtat del moviment i a notar que l’energia del nostre cos mai s’atura, inclús quan estem parats hi ha moviment. A les classes es treballarà repertori de les companyies Akram Khan i Hofesh Shechter. 

Lali AYGUADÉ
(Barcelona / Londres)
Estudia dansa a l’Institut del Teatre i a P.A.R.T.S (escola dirigida per Anne Teresa de Keersmaeker). Professionalment ha treballat amb Public Eye (Dinamarca) en la producció Butcher’s House; amb Akram Khan company (Londres) en les produccions: Kaash, Ma, Tales of Smallthing i Bahok; amb la Companyia Enclave (Espanya-Belgica) dirigida per Roberto Oliván en la producció Homeland; i amb la Companyia Hofesh Shechter (Londres) en les produccions In your rooms i Cult. Ha donat classes a: Impuls Tanz (Viena), Dot (Praga), Escola Jet (Brussel.les), Escola Rabesque (Antwerpen), Escola nacional (Bratislava), La Caldera (Barcelona), i Institut del Teatre (Barcelona).

+ Informació i inscripcions a tragantDansa

Acerca de tragantdansa

tragantDansa [educació i creació en moviment] neix l’any 2002 de la mà de la coreògrafa, pedagoga i ballarina Olga Tragant. A tragantDansa impulsem l’educació i la creació dins l’àmbit de la dansa i altres disciplines al voltant del cos y el moviment. Portem a terme diferents projectes que s’organitzen a l’entorn d'un Programa Educatiu de Cursos, l’Activitat Artística de d’Olga Tragant, i altres Activitats de Recerca. Creació i Difusió. Ens dirigim a persones interesades en la dansa i el moviment com a forma de desenvolupament personal i/o professional.
Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.