eFÍMERa [5] PROPOSTES AL VOLTANT DE LA IMPROVISACIÓ | DANSA I MÉS

reduit_dados.jpg

tragantDansa celebra la 5a edició del seu projecte eFÍMERa [5]: propostes al voltant de la improvisació | dansa i més 

Què és una eFÍMERa?

eFÍMERa són cicles i propostes al voltant de la IMPROVISACIÓperformances, cursos, etc.eFÍMERa busca crear un marc de treball i de trobada que faciliti les col·laboracions i que estimuli l’intercanvi creatiu entre artistes de la dansa i altres disciplines.
eFÍMERa proposa un marc per investigar i crear a partir del treball d’improvisació i estimula l’intercanvi i reflexió entre artistes i públic.
 El dia 25 d’abril tindrà lloc la 5a edició del projecte eFÍMERa amb la següent programació: 1. Taller de Pandora, de 16h a 19h(preu: 25 €/ cal inscripció prèvia)Per a qualsevol persona interessada a practicar la dansa mitjançant un joc. 2. Performance – Improvisació, a les 21h (seguida de xerrada amb el públic)(entrada gratuïta – aforament limitat)amb Diana Gadish (dansa)Jorge Gallardo (creador de successos poètics)Aimar Pérez Galí (dansa) 

+ info del projecte Pandora i d’Aimar a cartell-efimera-25abril.pdf

+ info: http://www.tragantdansa.com 

Acerca de tragantdansa

tragantDansa [educació i creació en moviment] neix l’any 2002 de la mà de la coreògrafa, pedagoga i ballarina Olga Tragant. A tragantDansa impulsem l’educació i la creació dins l’àmbit de la dansa i altres disciplines al voltant del cos y el moviment. Portem a terme diferents projectes que s’organitzen a l’entorn d'un Programa Educatiu de Cursos, l’Activitat Artística de d’Olga Tragant, i altres Activitats de Recerca. Creació i Difusió. Ens dirigim a persones interesades en la dansa i el moviment com a forma de desenvolupament personal i/o professional.
Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.