MIT

He estat, fa no gaire, actuant al festival MIT de Sardenya, a Cagliari. La nit d’arribar ens van portat a sopar a un lloc on es menjava de muerte. Vam sopar amb l’equip del festival i amb la Sonia Gomez i la seva mare (una dona de la que no sé que dir), que acabaven d’actuar aquell vespre. El que més recordo, quan la Sonia explicava que després d’haver-ho deixat, ja fa 4 anys amb el Roger Bernat, al que va calificar com «mi gran ex», no es podien ni veure, ho portaven fatal, els hi entrava de tot si es trobaven; la seva mare va rematar dient: es que siempre queda algo. També va recordar com li deia que era la dona que havia conegut amb més capacitat per estar trista o bé molt contenta, m’agrada la Sonia. Vam pujar en un ascensor a l’aire lliure que et deixava en un mirador des d’on es veia tota la ciutat, per mi no es gaire interessant Cagliari. Un altre bon record, l’Alberto, la conversa sobre Johnny  Cash i els comentaris sobre els horòscops.

Estic assajant al Lliure aquests dies i per allí em trobo amb el Carles Santos. No sé,  és un home que em cau molt bé, l’intueixo campechano i molt humà, ja ens vam trobar a Frankfurt. M’agradaria proposar-li fer alguna cosa molt senzilla, trobar-nos i veure qué qué qué. Igual no.

Acerca de Rosa Muñoz

Ha sido coreógrafa y directora con Andrés Corchero de la compañia raravis.Ha realizado algunos trabajos en solitario, ha participado en las piezas de Carmelo Salazar: ciudades, el salón dorado y espaciales I. Con Sofia Asencio crea SOSA y John, Johnny, y con Eduard Escoffet polipoedanzan. Su última creación se llama GUEST estrenada en Antic Teatre con Soren Evinson, Lara Salvador y Roberto Romero. Una de sus más gratificantes experiencias, posar en Bellas Artes y ver Nacha Guevara en directo. Prepara CONFIDENCIAS para 2014.
Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.

Una Respuesta a MIT

  1. melo dijo:

    cagliari, frankfurt, barcelona…se ve que eres una tia maja joder y que viajas mucho y joder no se si jodes pero yo me cojo tu rss por si tal y cual vale. por cierto te he visto bailando en un video que se llama espaciales III. te has visto tu? dime que te pareces?

Los comentarios están cerrados.