Reserveu enviant un email a espai@nyamnyam.net
Aquest DIJOUS 12 de FEBRER, segona intervenció d’en Marc Caellas a nyamnyam. Dijous gras, llarder i de Cuerpo Serrano. Seguim explorant la cultura del porc, les llegendes i mites que s’hi relacionen, les dites populars o les fantasies que genera.
Es sol dir que del porc s’aprofita tot. Podem donar-hi la volta al concepte, com si féssim un rostit, i assegurar que el porc pot servir per a tot. Pot donar nom a una cervesa, la porca, pot inspirar a una artista nord-americana a dormir nua en unes porqueres, un projecte per Art-Bassel, pot fins i tot fer que uns empresaris de Cardona triomfin venent-ne el semen.
Si en Dostoyevski va escriure que si Déu no existeix tot és possible, nosaltres afirmem que si Cristòfor Colom és català qualsevol dada històrica pot ser posada en solfa. Qui podria negar que la revolta dels remences no té una relació directa amb un sopar eròtic clandestí? Qui podria discutir a en Vázquez Montalbán que les faves a la catalana són afrodisíaques?
El projecte compta amb la presència de la performer Paola Milovic Fabregat que gestiona la plataforma Glü Wür.
El projecte es desenvoluparà a l’espai nyamnyam el dijous 12/ dijous 19 de 14h a 15h i dijous 26 a les 20:30h.
Si assitiu a la segona sessió, us endureu la publicació “Mentrestant allà. Volum 2: Febrer (Presto / III – Poco Allegretto)” del projecte editorial amb l’artista i comissaria Anna Dot i en col.laboració amb Adicciones Porquesí i l’Impremta Daví i inspirat en aquest segon mes de intervencions del cicle.
També podreu adquirir el Volum I, i així tenir la novela complerta (fins ara…)
Quan: Dijous 12 de Febrer a les 14h
Lloc: Espai nyamnyam. Pallars 94, 6è 1era.
Preu: 15€ inclou el dinar, la intervenció i la publicació: Mentrestant allà. Volum 2: Febrer (Presto / III – Poco Allegretto)
Reserva: Enviant un email a espai@nyamnyam.net (places limitades). Podeu reservar per a qualsevol dels quatre dijous.
Si vau assistir a la primera sessió i ja teniu la publicació, el preu de la segona sessió, és de 12€.
Més info sobre protagonistes:
Marc Caellas (Barcelona, 1974)
Director de teatro, escritor, docente y gestor de proyectos culturales.
Ha vivido los últimos diez años entre Barcelona, Caracas, Bogotá y Buenos Aires.
Publicó los libros Carcelona (editorial Melusina, 2011), Caracaos (El Peregrino ediciones, 2014) y Teatro del bueno (Teatron tinta, 2015). También es al autor de una de las 10 dosis de The Wire (Errata Naturae, 2010).
Como director de teatro, suele presentar sus propuestas teatrales en espacios no convencionales. Con Los Críticos también lloran (basada en un texto de Roberto Bolaño) -estrenado en Bogotá y presentado en Mérida, Barcelona, Madrid, Estocolmo, Sao Paulo y Río de Janeiro- inició una serie de obras interpretadas por escritores. Fue el caso de Entrevistas breves con escritores repulsivos (inspirada en textos de David Foster Wallace), estrenada en la Fundación Tomás Eloy Martínez de Buenos Aires (2011), y La Conferencia Final, estrenada en el Festival de la Lectura de Chacao, en Caracas (2012). Estrenó El Paseo de Robert Walser en el Festival Internacional de Literatura de Buenos Aires (FILBA) 2012 y posteriormente en Bogotá, Montevideo y en Fringe Madrid. Sus últimas obras son Cuento mi vida (2014), una creación de teatro documental y Guiris go home (2015), una diatriba escénica contra la industria turística.
Web: marccaellas.com
Glü Wür: la plataforma que gestiona la Artista Paola Milovic Fabregat, en donde muestra el fruto de sus variadas investigaciones creativas, que abarcan campos tan dispares como la Gemología, Joyería, Circo y Performances. En Cuerpo Serrano, además de rastrear los hipotéticos orígenes medievales y catalanes del Nyotaimori, la artista las relaciona con las técnicas del Shibari, antiguo arte japonés de atar al estilo Bondage, realizados como estética erótica. Puedes contemplar lo que hace visitando su sitio web: http://gluwur.flavors.me/
Més info sobre la Publicació:
Es publicarà un volum/llibre cada mes a priori de les intervencions de cada artista, prenent com a base trobades de l’Anna Dot amb cada creador, i després donant-li una volta que barreja aquesta realitat força efímera amb una possible ficció-novela. Així pretenem defugir del catàleg que es produeix a posteriori i crear un material que es generi alhora o fins i tot a priori del que ho fa el propi cicle. Així podrà ser un punt d’inici, un imaginari i un possible referent per al públic, abans d’assistir a les intervencions de cada artista. La publicació del mes de Gener relacionada amb el treball de Matteo Guidi, es titula “Mentrestant allà. Volum I: Gener (Allegro / Vals: Moderato)” i conté materials que ja han estat generats per les internes del centre.