curs de performance a Escola Massana, Barcelona | El món de la Performance: teoria i pràctica de l´art d´acció amb Marina Barsy Janer x Isil Sol Vil

Ens endinsarem en l’art de la performance com a vida, aguditzant la intuïció i el coneixement sensitiu, energètic i polític de les nostres corporalitats. Aquesta exploració estarà enllaçada amb xerrades que presenten múltiples teories corporals, coneixent artistes de diverses geografies. Ens plantejarem la pròpia performativitat a través de l’estètica, la composició, el concepte, la motivació i la realització d’accions (individuals i col·lectives) juntament amb la intervenció dels espais i l’ús d’objectes.

Teoria i pràctica de l’Art de la Performance o Art d’Acció

INSCRIPCIONS
obertes del 09-13 setembre, 2024

Dates
3 octubre 2024 – 30 gener 2025

Dies
dijous

Horari
16:30h–20:30h

Nombre d’hores
60h

Títol
Certificació oficial títol propi Escola Massana centre d’art i disseny de Barcelona, ​​adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

Lloc
Escola Massana centre d´art i disseny de Barcelona.
Plaça de la Gardunya, 9 08001 Barcelona.

INFORMACIÓ COMPLETA AQUÍ >>> https://www.marinaxisil.art/curso-de-performance-art-barcelona/

Marina Barsy Janer x Isil Sol Vil son artistes, curadores, investigadores y pedagoges de la performance. Directores del espai de creación y pedagogía radical MATERIC.ORG. Curadores de MAR DE ISLAS trobada de performance del Carib i EMPREMTA festival internacional de performance. Marina es doctora en Historia y Teoria del Arte por la Universitatd’Essex i Isil té un Grau Superior en Modelisme Industrial por la Escola Massana. Comencen el seu treball conjunt en el 2015 arrelades en la filosofia i poesia de l’amor subversiu x cuidats extrems. Han presentado obra a Europa, Àsia i les Amèriques en festivals, museus i galeries com Tempting Failure (Regne Unit),  Live Art Ireland (Irlanda),  CCCB (Espanya), Ex Teresa Arte Actual (Mèxic), F.I.A.P. (Martinica) ¡Viva! ArtAction (Canadà), entre altres. La seva obra forma parte del arxiu del Live Art Development Agency (Regne Unit), de l’Art Exchange Project (Regne Unit), Museu de l’Empordà (Espanya) i el Netherlands Institute for Sound and Vision (Països Baixos), entre altres. Han realitzat cursos de performance dins del Programa d’Estudis Independents del MACPR – Museu d’Art Contemporani de Puerto Rico, Massana Permanent de La Massana centre d’art i disseny de Barcelona i en els departaments de Belles Arts de la Universitat de Puerto Rico i la Universitat de Barcelona.

Web

Instagram

Facebook

Esta entrada fue publicada en noticias | news y etiquetada , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *