Secció Irregular 2013-2014 (en català)

«Monique» d’Alix Eynaudi. Foto d’Alexander Meeus

Ens fa molta il·lusió presentar la nova Secció Irregular d’aquesta temporada 2013-2014, que s’inaugura els dies 16 i 17 d’octubre a les 20h30. Tornem amb 8 sessions (una més que l’any passat) i algunes sessions dobles a la sala Pina Bausch que haurien d’ajudar a reduir el problema de disponibilitat d’entrades de temporades anteriors. D’altra banda la Secció Irregular no sempre serà en dimecres, però us recordarem les dates tantes vegades com sigui necessari per que no us ho perdeu.

De vegades la Secció Irregular canviarà de dia perquè algunes peces tenen un aforament reduït (per exemple «The Quiet Volume» d’Ant Hampton i Tim Etchells o «Intravia» de Gerard Ortín). En aquests casos fem tants passis com sigui necessari fins arribar a l’aforament habitual i això implica repetir-les durant diversos dies. «The Quiet Volume» es presenta a la Biblioteca Nacional de Catalunya i «Intravia» al Parc Natural de Collserola. D’altra banda la sessió del 20 de novembre serà a la Fundació Antoni Tàpies. Aquesta triple deslocalització ens satisfà molt perquè l’art escènic contemporani ha de tenir l’oportunitat de jugar amb altres entorns i convencions a banda de l’espai teatral.

El pack de la Secció Irregular estarà a la venda els propers dies i inclourà 8 entrades. Si compreu 8 entrades de cop teniu un 50% de descompte i només pagueu 6 euros per sessió. I no, això no vol dir que hàgeu de venir a totes les funcions al llarg de l’any. Les 8 entrades es poden distribuir com vulgueu. De manera que amb un pack podeu organitzar-vos amb els amics i venir 4 persones a la inauguració el dia 16 d’octubre i després a dues altres sessions amb un sol amic. Tampoc cal que decidiu de cop ara mateix a quines sessions anireu. Amb el pack només es compren entrades sense vincular-les amb cap sessió en particular. Se t’obre un compte amb el teu nom i pots anar decidint què vols anar a veure i amb quanta gent a mesura que s’acosten les dates.

Com a les dues darreres temporades, proporcionarem informació a través d’aquest blog per a contextualitzar les peces que es mostren. Però per estendre encara més aquesta relació en el temps amb els artistes organitzem de nou diverses activitats paral·leles. Les primeres al calendari són un taller amb Studio 5 i un altre amb Alix Eynaudi, els artistes que inauguren la Secció Irregular d’aquest any. Però al març també hi haurà una conferència de Gerard Horta (autor de «Cos i revolució») a la Fundació Antoni Tàpies i al maig es projectarà «The movie» de María Jerez al MACBA una setmana abans de que l’artista estreni la seva nova peça a la sala MAC del Mercat de les Flors

Ara sí, us deixem aquí el link per que feu una ullada a la programació completa.

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.