Itziar Okariz: Taller

El 16 de gener a les 20h30 té lloc la segona sessió de la Secció Irregular en col·laboració amb l’arxiu de performance feminista re.act de la Fundació Antoni Tàpies i actuaran Itziar Okariz i Antonia Baehr. Els dies 17, 18, 19 i 20 de gener Itziar Okariz impartirà un taller al Graner de 16h a 20h. El cost del taller és de 30 euros. Si voleu participar, sis plau envieu una biografia breu (5 línies màxim) a seccioirregular@mercatflors.cat. Les places són molt limitades i us escriurem uns dies abans de que comenci el taller confirmant si teniu plaça. Moltes gràcies.

(Informació del taller a sota)

El 16 de enero a las 20h30 tiene lugar la segunda sesión de la Sección Irregular en colaboración con el archivo de performance feminista re.act de la Fundació Antoni Tàpies y actuarán Itziar Okariz y Antonia Baehr. Los días 17, 18, 19 y 20 de enero Itziar Okariz impartirá un taller en el Graner de 16h a 20h. El coste del taller es de 30 euros. Si queréis participar, por favor enviad una biografía breve (5 líneas máximo) a seccioirregular@mercatflors.cat. Las plazas son muy limitadas y os escribiremos unos días antes de que empiece el taller confirmando si tenéis plaza. Muchas gracias.

(Información sobre el taller abajo)

«Voldria convidar als participants a una proposta de taller on s’utilizaran configuracions bàsiques de diferents performances que parteixen de signes culturals o socials, convencions i protocols de relacions humanes.

Es treballarà la descontextualizació com a eina de transformació del significat en el qual una frase o text amb un sentit quotidià o pertanyent a un àmbit específic es modifica mitjançant el mer desplaçament a un context diferent així com per la transformació de la seva forma per mitjà de la repetició o la desarticulació.

S’analitzarà també el caràcter performatiu de la veu, el to i la transformació del significat en la seva modulació.

En paral·lel a aquest treball m’agradaria proposar el visionat i lectura de materials que contextualitzin les qüestions tractades. Entre altres Chantal Akerman i Quentin Meillassoux.»

«Quisiera invitar a los participantes a una propuesta de taller donde se emplearán configuraciones básicas de diferentes performances que parten de signos culturales o sociales, convenciones y protocolos de relaciones humanas.

Se trabajará la descontextualización como herramienta de transformación del significado en el que una frase o texto con un sentido cotidiano o perteneciente a un ámbito específico se modifica mediante el mero desplazamiento a un contexto diferente así como por la transformación de su forma por medio de la repetición o la desarticulación.

Se analizará también el carácter performativo de la voz, el tono y la transformación del significado en su modulación.

En paralelo a este trabajo me gustaría proponer el visionado y lectura de materiales que contextualicen las cuestiones tratadas. Entre otros Chantal Akerman y Quentin Meillassoux.»

 

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.