Grup de lectura/ Grupo de lectura

 

Benvolguts/des,

Aquest dijous 8 de març continua el grup de lectura per a preparar la trobada «Coreografia desplegada. Situacions, moviments, objectes» que tindrà lloc a finals de març. Aquest dijous llegirem i comentarem extractes d’aquesta entrevista de Matthew Fuller a Luciana Parisi. Ens trobem de 18h30 a 20h30 a la Fundació Tàpies. Entrada gratuïta!

D’altra banda, malgrat que no estigui a la programació de la Secció Irregular, us recomanem «Self Unfinished» de Xavier Le Roy aquest dissabte 10 de març a les 21h.

Queridxs,

Este jueves 8 de marzo prosigue el  grupo de lectura para preparar el encuentro «Coreografía desplegada. Situaciones, movimientos, objetos» que tendrá lugar a finales de marzo. Este jueves leeremos y comentaremos fragmentos de esta entrevista de Matthew Fuller a Luciana Parisi. Nos reunimos de 18h30 a 20h30 en la Fundació Tàpies. Entrada gratuita!

Por otro lado, aunque no esté en la programación de la Sección Irregular, os recomendamos «Self Unfinished» de Xavier Le Roy este sábado 10 de marzo a las 21h.

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.