WeareQQ parlen de «Canedo»/ WeareQQ hablan de «Canedo»

En aquesta entrevista i dins del context del festival PuntodeVista, Usue Arrieta i Vicente Vázquez parlen de «Canedo», que es mostrarà a la propera Secció Irregular del dimecres 25 de gener.

Si voleu familiaritzar-vos amb el seu treball, aquí teniu el link d’Hamaca on podeu visualitzar íntegrament la seva peça «El enemigo» (2010), una entrevista amb Òscar Abril Ascaso sobre el projecte i un text de Gabriel Villota sobre aquesta obra («Un pisito para la revolución«).

Per als més impacients, aquí teniu fins i tot un clip de la seva propera peça «Goitik behera, behetik gora» (De dalt a baix, de baix a dalt), que s’estrenarà el proper 24 de febrer a la Filmoteca de Navarra.

En esta entrevista y dentro del contexto del festival PuntodeVista, Usue Arrieta y Vicente Vázquez hablan de «Canedo», que se mostrará en la próxima Sección Irregular del 25 de enero .

Si queréis familiarizaros más con su trabajo, aquí tenéis el link de Hamaca donde se puede visionar íntegramente su pieza «El enemigo» (2010), una entrevista con Óscar Abril Ascaso sobre el proyecto y un texto de Gabriel Villota sobre la obra («Un pisito para la revolución«).

Para los más impacientes, aquí tenéis incluso un clip de su próxima pieza «Goitik behera, behetik gora» (De abajo arriba, de arriba abajo), que se estrenará el próximo 24 de febrero en la Filmoteca de Navarra.

 

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.