V CERTAMEN COREOGRÁFICO DE SABADELLV CERTAMEN COREOGRÀFIC DE SABADELL

V CERTAMEN COREOGRAFICPRECIO: 5€

Organizado por la Asociación de Teatro-danza Pequeño Mundo, en colaboración con el Ayuntamiento de Sabadell, el certamen se dirige a jóvenes talentos. Se pueden presentar tanto solos como piezas con varios intérpretes.

L’Estruch es uno de los pocos equipamientos de carácter municipal de Cataluña que cuenta con un plan de residencias, con una programación estable de danza y con un certamen coreográfico dirigido a jóvenes talentos. Esta última iniciativa la organiza la Asociación de Teatro-danza Pequeño Mundo, en colaboración con el Ayuntamiento de Sabadell, y llega ahora a la quinta edición. Una de las novedades del Certamen Coreográfico de Sabadell de este año es que además de ofrecer la posibilidad de realizar una residencia en L’Estruch, también se podrá contar con el asesoramientoprofesional de un coreógrafo y estrenar allí la pieza. No existe limitación de númerode bailarines y también se podrán presentar solos. Se hace patente, pues, la voluntad de continuidad del concurso y la apuesta por los nuevos creadores. Cabe destacar también que el público tiene voz y voto, ya que otorga uno de los premios. En ediciones anteriores ganaron el primer premio las compañías: Alba Barral Horne Horneman con Capítulo I (2009) Jaula de grillas con De repente (2008), La Veronal con Jours de pluie (2007) y Yester-Day con Regresión (2006) .

FICHA ARTÍSTICA

De cara a la edición 2010 el jurado está formado por coreógrafosy profesionales vinculados al teatro y las artes visuales:

Jordi Cortés, coreógrafo y bailarín

Pepe Hevia, coreógrafo y bailarín

Joan Saura, músico compositor

Enric López, actor

Ivana Miño, actriz y bailarina

Alba Barral, cia. Premiada en el IV Certamen Coreogràfic de Sabadell

Txell Roda, directora de la Estruch

V CERTAMEN COREOGRAFICPREU: 5€

Organitzat per l’Associació de Teatre-dansa Petit Món, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sabadell, el certamen s’adreça a joves talents. S’hi poden presentar tant solos com peces amb diversos intèrprets.

L’Estruch és un dels pocs equipaments de caràcter municipal de Catalunya que compta amb un pla de residències, amb una programació estable de dansa i amb un certamen coreogràfic adreçat a joves talents. Aquesta darrera iniciativa l’organitza l’Associació de Teatre-dansa Petit Món, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sabadell, i arriba ara a la cinquena edició. Una de les novetats del Certamen Coreogràfic de Sabadell d’enguany és que a més d’oferir la possibilitat de realitzar una residència a L’Estruch, també es podrà comptar amb l’assessorament professional d’un coreògraf i estrenar-hi la peça. No existeix limitació de nombre de ballarins i també es podran presentar solos. Es fa palesa, doncs, la voluntat de continuïtat del concurs i l’aposta pels nous creadors. Cal destacar també que el públic hi té veu i vot, ja que atorga un dels premis. En edicions anteriors van guanyar el primer premi les companyies: Alba Barral i Horne Horneman amb Capítulo I (2009) Jaula de Grillas amb De repente (2008), La Veronal amb Jours de pluie (2007) iYester-Day amb Regressió (2006).

FITXA ARTÍSTICA 

De cara a l’edició 2010 el jurat està format per coreògrafs i professionals vinculats al teatre i les arts visuals:

Jordi Cortés, coreògraf i ballarí

Pepe Hevia, coreògraf i ballarí

Joan Saura, músic compositor

Enric López, actor

Ivana Miño, actriu i ballarina

Alba Barral, cia. Premiada al IV Certamen Coreogràfic de Sabadell

Txell Roda, directora de l’Estruch

Share

Comments are closed.