DENTRO SU MEMORIADINS LA SEVA MEMORIA

DINS LA SEVA MEMORIA

Precio = 5€

La joven compañía sabadellense Las Verdes elige un texto temprano de Sergi Belbel para hacer su debut. La obra hurga en la dificultad del ser humano para comunicarse.

Ruth Martín, María Colodràs, Iris Coromines, Laura Adelantado y Alba Fernández son un grupo de amigas que, atacadas por el veneno del teatro, decidieron crear Las Verdes el año 2008. Dentro de su memoria es su primer montaje, para el que cuentan con Jordi Torras y Eulàlia Figuerola como directores. El texto de Belbel fue merecedor del premio Ciutat de Granollers de 1987 y, como dice el dramaturgo y director José Sanchis Sinisterra en el prólogo de la versión editada, “lo más fascinante de este texto es el estremecimiento sensual y pasional que sacude , sin destruirla, esta arquitectura perfecta “.

Sergi Belbel (Terrassa, 1963) compagina la dirección artística del Teatro Nacional de Cataluña con la creación de piezas teatrales, con gran reconocimiento de crítica y público, tanto dentro como fuera de Cataluña. Entre sus obras destacan Elsa Schneider (premio Ignasi Iglesias, 1987), Después de la lluvia (Premio Nacional de literatura dramática de la Generalidad de Cataluña, 1993-95 y Premio Serra d’Or1994), Morir (Premio Borne de Teatro, 1995), El tiempo de Plank (1999), Forasteros (premio Butaca 2005 al mejor texto y al mejor espectáculo teatral), Móvil (2005) y A la Toscana (2007).

FICHA ARTÍSTICA

Dirección: JORDI TORRAS Y EULALIA FIGUEROLA.

Intérpretes: RUTH MARTÍN, MARIA COLODRÀS, IRIS COROMINES, LAURAADELANTADO, ALBA FERNÁNDEZ.

COMPAÑÍA RESIDENTE EN EL ESTRUCH.

DINS LA SEVA MEMORIA

Preu = 5€

La jove companyia sabadellenca Les Verdes tria un text primerenc de Sergi Belbel per fer el seu debut. L’obra burxa en la dificultat de l’ésser humà per comunicar-se.

Ruth Martín, Maria Colodràs, Iris Coromines, Laura Adelantado i Alba Fernández són un grup d’amigues que, atacades pel verí del teatre, van decidir crear Les Verdes l’any 2008. Dins la seva memòria és el seu primer muntatge, per al qual compten amb Jordi Torras i Eulàlia Figuerola com a directors. El text de Belbel va ser mereixedor del premi Ciutat de Granollers de 1987 i, com diu el dramaturg i director José Sanchis Sinisterra en el pròleg de la versió editada, “el més fascinant d’aquest text és l’estremiment sensual i passional que sacseja, sense destruir-la, aquesta arquitectura perfecta”.

Sergi Belbel (Terrassa, 1963) compagina la direcció artística del Teatre Nacional de Catalunya amb la creació de peces teatrals, amb gran reconeixement de crítica i públic, tant dins com fora de Catalunya. Entre les seves obres destaquen Elsa Schneider (premi Ignasi Iglésias, 1987), Després de la pluja (Premi Nacional de literatura dramàtica de la Generalitat de Catalunya, 1993-95 i Premi Serra d’Or 1994), Morir (premi Born de Teatre, 1995), El temps de Plank (1999), Forasters (premi Butaca 2005 al millor text i al millor espectacle teatral), Mòbil (2005) i A la Toscana (2007).

FITXA ARTÍSTICA

Direcció: JORDI TORRAS I EULÀLIA FIGUEROLA.

Intèrprets: RUTH MARTÍN, MARIA COLODRÀS, IRIS COROMINES, LAURA ADELANTADO, ALBA FERNÁNDEZ.

COMPANYIA RESIDENT A L’ESTRUCH.

Share

Comments are closed.