REFUGIADOSREFUGIATS

REFUGIATS

Precio = 10€

“Bienvenidos a Refugiados, el nuevo reality de nuestra cadena. En este programa nuestros concursantes son refugiados de guerra que tienen que competir para conseguir un premio: un fantástico permiso de residencia … ¿Qué deben hacer? Pues contar la historia más conmovedora, más triste, más humana … Y ustedes, desde casa, sólo tendrán que votar. No se retiren. Volvemos después de la publicidad “.


La compañía local Kakaiba presenta Refugiados, un texto en el que el dramaturgo y guionista televisivo Sergi Pompermayer retrata el periodismo que hace mercadeo con las personas, planta cara a los estamentos político y militar y muerde contra los demagogos, la publicidad, el belicismo y el público anestesiado.

La obra que presenta la Asociación Artística Kakaiba no pretende presentar un lenguaje estético y visual “que quede bien”. “Si apartamos los ojos de los personajes”, explican, “nos permitimos el lujo de imaginar calles llenas de barro, casas derribadas, despachos blancos y tanques de combate en cada esquina. Sin embargo, no queremos hablar de esta gran guerra que se nos escapa de las manos, sino de alrededor de cada uno de estos personajes que, si observamos y analizamos a fondo, no nos permiten escapar de unos límites de putrefacción, decadencia, desesperación y angustia, que nos llevan a la creación desde del actor “. Kakaiba se creó a principios del 2009 con el objetivo de reunir gente con ganas de hacer teatro. Ya tiene un espectáculo montado, Dakota, de Jordi Galceran, y está trabajando en el texto de Dario Fo Muerte accidental de un anarquista. Refugiados es el segundo texto teatral de Sergi Pompermayer, muy conocido como guionista de series como Plats bruts, Jet Lag y Lo Cartanyà.


Autor: Sergi Pompermayer.

Dirección: Marçal Bayona.

Intérpretes: Ariadna Pastor, Lluís Bosch, Vicente Peig, Jordi Silvestre, Esperanza Vegas, David Torres, Arnau Gil, Pedro Campoy, Carlos Campoy, Luis Moral, Pol Campoy, Oriol Camps, Ricardo Salvá.

Escenografía: Pol Blanco.

REFUGIATS

Preu = 10€

“Benvinguts a Refugiats, el nou reality de la nostra cadena. En aquest programa els nostres concursants són refugiats de guerra que han de competir per aconseguir un premi: un fantàstic permís de residència… Què han de fer? Doncs explicar la història més commovedora, més trista, més humana… I vostès, des de casa, només hauran de votar. No es retirin. Tornem després de la publicitat”.


La companyia local Kakaiba presenta Refugiats, un text en què el dramaturg i guionista televisiu Sergi Pompermayer retrata el periodisme que fa mercadeig amb les persones, planta cara als estaments polític i militar i mossega contra els demagogs, la publicitat, el bel·licisme i el públic anestesiat.

L’obra que presenta l’Associació Artística Kakaiba no pretén presentar un llenguatge estètic i visual “que quedi bé”. “Si apartem els ulls dels personatges”, expliquen, “ens permetem el luxe d’imaginar carrers plens de fang, cases enderrocades, despatxos blancs i tancs de combat a cada cantonada. No obstant això, no volem parlar d’aquesta gran guerra que se’ns escapa de les mans, sinó del voltant de cadascun d’aquests personatges que, si observem i analitzem a fons, no ens permeten escapar d’uns límits de putrefacció, decadència, desesperació i angoixa, que ens porten a la creació des de l’actor”. Kakaiba es va crear a principis del 2009 amb l’objectiu de reunir gent amb ganes de fer teatre. Ja té un espectacle muntat, Dakota, de Jordi Galceran, i està treballant en el text de Dario Fo Mort accidental d’un anarquista. Refugiats és el segon text teatral de Sergi Pompermayer, molt conegut com a guionista de sèries com Plats bruts, Jet Lag i Lo Cartanyà.


Autor:
 Sergi Pompermayer.

Direcció: Marçal Bayona.

Intèrprets: Ariadna Pastor, Lluís Bosch, Vicenç Peig, Jordi Silvestre, Esperança Vegas, David Torres, Arnau Gil, Pere Campoy, Carles Campoy, Lluís Moral, Pol Campoy, Oriol Camps, Ricard Salvà.

Escenografia: Pol Blanco.

Share

Comments are closed.