AMAPOLAS Y TRÁGICOS ANHELOSROSELLES I TRÀGICS ANHELS

AMAPOLAS Y TRÁGICOS ANHELOS

Precio = 10€

De Cataluña en Nantes y viceversa

Dos piezas como carta de presentación: Amapolas y Trágicos anhelante. La coreógrafa y bailarina Olot, actualmente residente en Nantes (Francia), se da a conocer en el circuito catalán de danza con dos piezas de sabor mediterráneo, impregnadas de una poética no exenta de sentido del humor. Aumatell, que cuenta con una sólida carrera internacional, ha elegido L’Estruch como espacio líder en la difusión de la danza para mostrar sus últimos trabajos.
Solos, dúos y tríos se alternan en Amapolas, un soneto de primavera que fusiona la alegría, la insolencia y la soledad. Es “una sonrisa de flores surrealistas en los campos perdidos en algún lugar del sur”. El deseo de volar y la búsqueda perpetua de la aceptación por parte de los demás son, para Aumatell, unos Trágicos anhelante. Pero ella pone un toque de humor y las grandes preguntas (cómo vivir la propia singularidad? Cómo ser aceptado por lo que uno es? Cómo seguir los impulsos que, a veces, nos sobrepasan?) Encuentran algunas ingeniosas respuestas entre juegos de luz y sombra.

Formada en el Institut del Teatre de Barcelona, ​​en 1988 fue a estudiar en la Folkwang-Hochschule de Essen (Alemania). En 1994 se integró al Centro Choréographique National de Nantes (Francia), bajo la dirección de Claude Brumachon y Benjamin Lamarche, y allí creó numerosas coreografías. La compañía propia llegaría en 1999, en colaboración con Ernest Mandap. El espacio de libertad que le proporciona el hecho de tener compañía le ha permitido reafirmar su lenguaje gestual y dar alas a su particular universo. Aumatell está plenamente dedicada a su compañía y da mucha importancia a la experimentación. Paralelamente, y junto con Ernest Mandap, lleva a cabo acciones pedagógicas y de sensibilización dirigidas al público infantil, juvenil y adulto.

Amapolas

Intérpretes: Ernest Sarin Mandap, Esther Aumatell Ester, Filipe Lourenço
Creación musical: Antonio Meliveo y Carlos Robles Arenas
Vídeo: Aude Léa Rapin
Diseño de luces: Willy Cesa
Coreografía y vestuario: Esther Aumatell Ester

Trágicos anhelante

Intérpretes: Esther Aumatell Ester, Ernest Sarin Mandap
Escenografía: Willy Cesa
Creación musical: Carlos Robles Arenas
Diseño de luces: Willy Cesa
Coreografía y vestuario: Esther Aumatell Ester

Con la colaboración del Ministerio de la Cultura francés – DRAC Pays de la Loire y Ayuntamiento de Nantes.

COMPAÑÍA RESIDENTE EN EL ESTRUCH

AMAPOLAS Y TRÁGICOS ANHELOS

Preu = 10€

De Catalunya a Nantes i viceversa

Dues peces com a carta de presentació: Amapolas i Trágicos anhelos. La coreògrafa i ballarina olotina, actualment resident a Nantes (França), es dóna a conèixer dins el circuit català de dansa amb dues peces de sabor mediterrani, amarades d’una poètica no exempta de sentit de l’humor. Aumatell, que compta amb una sòlida carrera internacional, ha triat L’Estruch com a espai líder en la difusió de la dansa per mostrar els seus últims treballs.
Solos, duets i trios s’alternen a Amapolas, un sonet de primavera que fusiona l’alegria, la insolència i la solitud. És “un somriure de flors surrealistes en els camps perduts en algun lloc del sud”. El desig de volar i la cerca perpètua de l’acceptació per part dels altres són, per a Aumatell, uns Trágicos anhelos. Però ella hi posa un toc d’humor i les grans preguntes (com viure la pròpia singularitat? Com ser acceptat pel que un és? Com seguir els impulsos que, de vegades, ens sobrepassen?) troben algunes enginyoses respostes entre jocs de llum i ombra.

Formada a l’Institut del Teatre de Barcelona, l’any 1988 va anar a estudiar a la Folkwang-Hochschule d’Essen (Alemanya). El 1994 es va integrar al Centre Choréographique National de Nantes (França), sota la direcció de Claude Brumachon i Benjamin Lamarche, i allí va crear nombroses coreografies. La companyia pròpia arribaria el 1999, en col·laboració amb Ernest Mandap. L’espai de llibertat que li proporciona el fet de tenir companyia li ha permès reafirmar el seu llenguatge gestual i donar ales al seu particular univers. Aumatell està plenament dedicada a la seva companyia i dóna molta importància a l’experimentació. Paral·lelament, i juntament amb Ernest Mandap, porta a terme accions pedagògiques i de sensibilització adreçades al públic infantil, juvenil i adult.

Amapolas

Intèrprets: Ernest Sarino Mandap, Esther Aumatell Ester, Filipe Lourenço
Creació musical: Antonio Meliveo i Carlos Robles Arenas
Vídeo: Aude Léa Rapin
Disseny de llums: Willy Cessa
Coreografia i vestuari: Esther Aumatell Ester

Trágicos anhelos

Intèrprets:IEsther Aumatell Ester, Ernest Sarino Mandap
Escenografia: Willy Cessa
Creació musical: Carlos Robles Arenas
Disseny de llums: Willy Cessa
Coreografia i vestuari: Esther Aumatell Ester

Amb la col·laboració del Ministeri de la Cultura francès – DRAC Pays de la Loire i Ajuntament de Nantes.

COMPANYIA RESIDENT A L’ESTRUCH 

Share

Comments are closed.