5/06- ImDuet -Carlos Santamaría y Juan Crek y 7 y 8/06 – Enric Casasses + TRIULET + Gerard Horta

★  5 Juny
  5 Junio  5 June  5 Juin
 


Carlos Santamaría “santa” & Juan Crek

”ImDuet”

ESTRENA

durada / duración / duration / durée: 45 min

concert improvisació
concierto improvisación
concert improvisation
concert d’improvisation

HORARIS ESPECTACLE

DIMARTS: 21:00

6 euros

HORARIOS ESPECTACULO

MARTES: 21:00

6 euros

SCHEDULES SHOW

TUESDAY: 21:00

6 euros

HORAIRES SPECTACLE

MARDI: 21:00

6 euros









Baix, electrónica: Carlos Santamaría “santa”
Veu, objectes manipulats: Juan Crek

ome-asoc.blogspot.com.es/ →


[+] llegir més /// leer más /// read more /// en lire plus →

La tipologia d’aquest projecte de l’Associació Cultural OME es basa en la unió de dos músics o no-músics, els quals en l’espai de 45 minuts puguin oferir una intervenció sonora (o no) repartida en dos sols de 15 minuts cadascun i un duet de 15 minuts.
Intervencions amb instruments, artefactes, electrònica, micròfons, ordinadors i objectes (manipulats) de tot tipus.
A cada intervenció participarà sempre Juan Crek (que utilitzarà la seva veu, instruments diversos, bases, objectes i micro-contactes) amb un altre músic o no-músic.

Carlos Santamaría “santa”
Bogotà, Colòmbia, 1975. Enginyer i dissenyador de so, programador web, editor d’àudio i músic. Director del projecte «Tätta» al costat de Marinetta, un projecte multidisciplinari (música, vídeo i dansa). Baixista en el grup electro-pop «Domingo». És també dissenyador de sons, vídeo clips i vídeo art. www.stereodial.com

Juan Crek
Format en la tècnica mecànica del saxofon baríton. Explora les possibilitats fonètiques de la veu i la manipulació d’objectes quotidians. Cofundador de bandes com OME Acústic, Banda d’Improvisadors de Barcelona, Macromassa, Olas de Cresta Blanca, Ongo, Quartet Zap de Saxòfons. Casat des de 2010 amb la insigne arquitecta veneçolana Meralis Castrillo. Li agraden les paelles, el formatge, els albercocs, viatjar en tren, la migdiada, les albes i la vida (això que hi ha entre el néixer i el morir).

 

La tipología de este proyecto de la Asociación Cultural OME se basa en la unión de dos músicos o no-músicos, los cuales en el espacio de 45 minutos puedan ofrecer una intervención sonora (o no) repartida en dos solos de 15 minutos cada uno y un dueto de 15 minutos.
Intervenciones con instrumentos, artilugios, electrónica, micrófonos, ordenadores y objetos (manipulados) de todo tipo.
En cada intervención participará siempre Juan Crek (que utilizará su voz, instrumentos diversos, bases, objetos y micro-contactos) junto a otro músico o no-músico.

Carlos Santamaría “santa”
Bogotá, Colombia, 1975 Ingeniero y diseñador de sonido, programador web, editor de audio y músico. Director del proyecto “tätta” junto a Marinetta, un proyecto multidisciplinar (música, vídeo y danza). Bajista en el grupo electro-pop “Domingo”. Es también diseñador de sonidos, video clips y video arte. www.stereodial.com

Juan Crek
Formado en la técnica mecánica del saxofón barítono. Explora las posibilidades fonéticas de la voz y la manipulación de objetos cotidianos. Cofundador de bandas como OME Acústic, Banda de Improvisadores de Barcelona, ​​Macromassa, Olas de Cresta Blanca, Ongo, Cuarteto Zap de Saxofones. Casado desde 2010 con la insigne arquitecta venezolana Meralis Castrillo. Le gustan las paellas, el queso, los albaricoques, viajar en tren, la siesta, los amaneceres y la vida (eso que hay entre el nacer y el morir).

 

The typology of this project is based on the union of two musicians or non-musicians, who in the space of 50 minutes will provide a sound intervention (or not) divided into two 15-minute solos and a 20-minute duet.
These interventions will use instruments, gadgets, electronica, microphones, computers and (manipulated) objects of all kinds.
Juan Crek (using his voice, diverse instruments, databases, objects and micro-contacts) will take part in all the interventions together with another musician or non-musician.

Carlos Santamaría “santa”
Bogotá, Colombia, 1975: Engineer and sound designer, web programmer, audio editor and musician. He is the director of the “tätta” multidisciplinary project (music, video and dance) together with Marinetta. He is base-player for electro-pop band “Domingo” and designs sounds, video clips and video art. www.stereodial.com

Juan Crek
Trained in technique of baritone saxophone, he explores the phonetic possibilities of voice and the manipulation of everyday objects. Cofounder of bands such as OME Acústic, Banda de Improvisadores de Barcelona, ​​Macromassa, Olas de Cresta Blanca, Ongo, and Cuarteto Zap de Saxofones. He has been married to celebrated Venezuelan architect Meralis Castrillo since 2010. He likes paella, cheese, apricots, riding trains, siestas, dawn and life (that thing you do between being born and dying).

 

 

La typologie du projet de l’ Association Culturelle OME est fondée sur l’union de deux musiciens ou non-musiciens, qui dans un espace de 45 minutes peuvent offrir une intervention sonore (ou non), divisé en deux solos de 15 minutes chacun et un duo de 15 minutes.
Interventions avec instruments, gadgets, électronique, microphones, ordinateurs et objets (manipulées) de toutes sortes.
Dans chaque intervention Juan Crek participera toujours (qui utilisera sa voix, des instruments divers, des bases, objets et micro-contactes) avec un autre non-musicien ou musicien.

Carlos Santamaría “santa”
Bogotá, Colombie, 1975. Ingénieur et designer sonore, programmeur web, éditeur audio et musicien. Responsable de projet «Tatta» avec Marinetta, un projet multidisciplinaire (musique, vidéo et danse). Bassiste dans le groupe électro-pop «Domingo». Il est également designer de sons, vidéo clips et vidéo art. www.stereodial.com

Juan Crek
Formé dans la technique mécanique du saxophone baryton. Explore les possibilités phonétiques de la voix et la manipulation d’objets quotidiens. Co-fondateur de bandescomme OME, Acústic , Banda de Improvisadores de Barcelona, Macromassa, Olas de Cresta Blanca, Ongo, Cuarteto Zap de Saxofones. Marié depuis 2010 avec le célèbre architecte de venézuela Meralis Castrillo. Il aime la paella, le fromage, les abricots, voyager en train, la sieste, les levers de soleil et la vie (ce qui est entre la naissance et la mort).


★  7 i 8 Juny
  7 y 8 Junio  7 & 8 June  7 et 8 Juin
 


Enric Casasses + TRIULET + Gerard Horta

ESTRENA




durada / duración / duration / durée: 60 min

Poesia musicada
music poetry
poésie musicale


HORARIS ESPECTACLE

DIJOUS I DIVENDRES: 21:00

5 euros

HORARIOS ESPECTACULO

JUEVES Y VIERNES: 21:00

5 euros

SCHEDULES SHOW

THURSDAY & FRIDAY: 21:00

5 euros

HORAIRES SPECTACLE

JEUDI ET VENDREDI: 21:00

5 euros










Poesia: Enric Casasses
Poesia: Gerard Horta
Guitarres: Gerard Rosich
Baix: Nicolas Bernard
Teclat / guitarra: Ignacio Lois
Bateria / teclat: Miquel Ferrés

myspace.com/triulet →


[+] llegir més /// leer más /// read more /// en lire plus →

L’espectacle consisteix en un xoc de paral·lelismes: dues veus –poesia i música- van de la mà per declamar un text. Defugint la mera ambientació, on la paraula domina i s’imposa sobre un coixí sonor, es tracta de juxtaposar ambdós ritmes interns; a cada moment s’ha de discórrer amb l’altre per donar-li, per que et doni, per trobar-se.
Per dir la Balada de l’Holandès Errant, Gerard Horta compta amb un repertori monòcrom, fosc i cru que Triulet va compondre en l’Àridmètric de 2009. D’altra banda, Enric Casasses proposa una selecció heterogènia de poemes, que Triulet ha correspost amb un repertori de colors i formes variants al Tira-li l’alè de 2012.
Tot plegat s’entrellaça en un marasme de paraules i sons que es diuen i es toquen amb l’únic objectiu de trobar-se.

Gerard Horta és poeta i antropòleg. Ha escrit sobre l’espiritisme català i les paradoxes de la modernitat. Ha publicat també quatre poemaris. El seu darrer llibre és Rambla del Raval de Barcelona, Editorial Montesinos, 2010.
Triulet és un grup de rock instrumental creat al 2005. Ha publicat dos discs: Àridmètric, 2009 i amb Gerard Horta, La Balada de l’Holandès Errant, 2010. Properament publicarà amb Enric Cassases Tira-li l’alè.
Enric Casasses és poeta, rapsode i traductor. Com a escriptor, també toca els gèneres de l’assaig, el periodisme, el drama i la narrativa. És autor d’una extensa obra literària. El seu darrer llibre de poemes és Bes Nagana, Edicions 1984, 2011.

 

El espectáculo consiste en un choque de paralelismos en el que dos voces –poesía y música- se unen para declamar un texto. Más allá de la mera ambientación, donde la palabra domina y se impone sobre un cojín sonoro, se trata de yuxtaponer ambos ritmos internos; en cada momento hay que discurrir junto al otro para darle, para que te dé, para encontrarse.
Para decir la Balada de l’Holandès Errant, Gerard Horta cuenta con un repertorio monocromo, oscuro y crudo, que Triulet compuso en Áridmètric, de 2009. Por otra parte, Enric Casasses propone una selección heterogénea de poemas, que Triulet ha correspondido con un repertorio de colores y formas variantes en Tira-li l’alè de 2012.
Todo se funde en un marasmo de palabras y sonidos que se dicen y se tocan con el único objetivo de encontrarse.

Gerard Horta es poeta y antropólogo. Ha escrito sobre el espiritismo catalán i las paradojas de la modernidad. Ha publicado también cuatro poemarios. Su último libro es Rambla del Raval a Barcelona, Editorial Montesinos, 2010.
Triulet es un grupo de rock instrumental creado en 2005. Ha publicado dos discos: àridmètric, en 2009 y junto a Gerard Horta, la Balada de l’Holandès Errant, en 2010. Próximamente publicará con Enric Cassases Tira-li l’alè.
Enric Casasses es poeta, rapsoda y traductor. Como escritor, también abarca géneros como el ensayo, el periodismo, el drama y la narrativa. Es autor de una extensa obra literaria. Su último libro de poemas es Bes Nagana, Edicions 1984, 2011.

 

This performance is a clash of analogies where two voices – poetry and music – meet to narrate a text. Going beyond collage and background music, in which text dominates and music is subordinated, we want to match both inner rhythms; each moment requires interaction in order to give, to be given, to find the other.

To perform the Balada de l’Holandès Errant, (Ballad of the Wandering Dutchman) Gerard Horta relies on a monochromatic, dark and raw repertoire composed by Triulet for their Àridmètric, in 2009. As counterpart, Enric Casasses proposes a heterogeneous selection of poems, to which Triulet have responded with a repertoire of varied shapes and colours in their Tira-li l’alè, in 2012.
Everything blends in a mire of words and sounds that speak and touch themselves with the sole purpose of finding each other.

Gerard Horta is a poet and an anthropologist. He has written about Catalan spiritualism and the paradoxes of modernity. He has also published four collections of poems. His latest book is Rambla del Raval a Barcelona, Editorial Montesinos, 2010.
Triulet is an instrumental rock group created in 2005. They published àridmètric, in 2009, and with Gerard Horta, the Balada de l’Holandès Errant, in 2010. Soon to be published, with Enric Cassases, tira-li l’alè.
Enric Casasses is a poet, translator and rhapsodist. As a writer, he also produces essays, journalism, drama and narrative. He is the author of an extensive literary oeuvre. His latest book of poems is Bes Nagana, Edicions 1984, 2011.

 

 

Dans ce concert il s’agira d’une mise en parallèle, dans laquelle deux voix (musique et poésie) vont dire ensemble un texte. Au-delà de la superposition simple, où le mot impose sa maîtrise sur un nuage de sons, on prétend juxtaposer les deux rythmes internes ; à chaque instant il faudra chercher l’autre pour lui donner, pour qu’il te donne, pour se rencontrer.
Pour dire la Balada de Holandès Errant, Gerard Horta va travailler avec un répertoire obscure et monochrome, composé auparavant par Triulet dans son Àridmètric de 2009. En revanche, Enric Casasses nous propose une sélection de poèmes hétérogène, que Triulet a interprété sous un répertoire de formes et de couleurs variantes dans le Tira-li l’alè de 2012.

Gerard Horta est poète et anthropologue. Il a écrit au sujet du spiritisme Catalan et des paradoxes de la Modernité. Il a également publié quatre recueils de poèmes. Son dernier livre est Rambla del Raval a Barcelona, editorial Montesinos, 2010.
Triulet est un groupe de rock instrumental, créé en 2005. Il a publié deux disques : àridmètric, en 2009, et avec Gerard Horta, Balada de l’Holandès Errant, en 2010. Bientôt, à paraître avec Enric Cassasas Tira-li l’alè.
Enric Casasses est poète, traducteur et rhapsode. Comme écrivain, il embrasse plusieurs genres : l’essai, le journalisme… Il est auteur d’une vaste œuvre littéraire. Son dernier livre de poèmes est Bes Nagana, Edicions 1984, 2011.